Benvinguts
     

ESTIUEJA A... Piscina de ROSES!


Piscina Roses - Promoció

ESTIUEJA A... Piscina de ROSES!

La Piscina de Roses posa en marxa, de l’1 de juliol al 30 de setembre, aquesta campanya de promoció, a través de la qual les persones que s’abonin poden escollir 2 opcions amb matrícula inclosa:
- 1 mes per 55 €
- 2 mesos per 90 €


Passat aquest període, qui ho desitgi pot continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota que hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, la zona Spa, la sala de fitness – musculació i l’espai exterior d’entrenament funcional.

A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu realitzada pels nostres monitors assessors.

Finalment, cal remarcar que tots els abonats gaudiran d’una sèrie d’avantatges extres durant els mesos de juliol i agost, dels quals destaquem:

1) Invitacions
Aquells abonats amb una antiguitat 2016 o anterior podran guanyar 4 invitacions més, a part de les dues que tenen de començament d’any, que estaran disponibles a partir del 3 d’agost. Els nous abonats tindran dues invitacions pel fet de donar-se d’alta.

2) Repte estiu
Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de premi un regal exclusiu: un llapis de memòria de 8GB amb el logotip de la Piscina de Roses.

3) Val descompte de 6 €
Per a la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, els abonats obtindran un val de descompte de 6 €, que serà vàlid del 3 al 31 d’agost.

4) Entrades a 3 €

Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys.

5) Campus Piscina Roses
Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels nostres Campus de juliol i/o agost.

6) Activitats especials
Durant juliol i agost no us perdeu les activitats especials que us hem preparat: SWIM ROSES (natació en aigües obertes), FIT TRIATLÓ i KANGOO OUTDOOR. Cal reservar-les a través de la graella Pack fitness i les dues primeres són gratuïtes per a tothom. El Kangoo està dins l’oferta del Pack fitness.

7) SK Kayak
Excursions en caiac amb una oferta 2x1 per a tots els abonats durant juny, juliol i agost (a excepció d’Enokayak). Cal recollir el tiquet descompte a recepció per presentar-lo el dia de la sortida. Cal contactar directament amb SK KAYAK.

8) Aqua Brava
Oferta 2x1 els dies 24-25 juny i 2-3 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal recollir el tiquet descompte a la recepció per presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic. I durant tot l’estiu 10 % de descompte en les entrades.

Estiueja a Piscina de ROSES!

Facebook Twitter You Tube

 
Taller Cross Fit a l'aigua
- -
Taller Cross Fit a l'aigua

El proper 28 d'agost organitzem un taller teòric-pràctic de Cross Fit a l'aigua. Serà a les 19h a la Piscina Municipal de Roses i ja et pots inscriure a recepció.
Llegir més


-
Travessia local de natació 2017
- -
Travessia local de natació 2017

El passat 13 d'agost es va celebrar la 32ª Travessia local de natació "Trofeu Enric Badosa" amb una participació total de 158 persones, 122 de les quals van recórrer els 700 m de la distància llarga,...
Llegir més


-
Travessia Local de Natació
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses
INSCRIPCIONS RESULTATS