Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

COMENÇA EL 2N TRIMESTRE!
Aquest proper dimarts dia 8 de gener reprendrem les sessions amb l’inici del 2n trimestre, que s’allargarà fins al 30 de març.
GUANYADORS DEL CONCURS DE DIBUIX DE LA PISCINA
Per dotzè any consecutiu la Piscina de Roses ha organitzat el concurs de dibuix, adreçat als abonats i als participants de les activitats...
CALENDARI, PREUS I INVITACIONS 2019
Us informem que a l’enllaç que figura al final d’aquest text hi trobareu el calendari per a l’any que ve, amb els dies festius, les...
RESULTATS DE L'ENQUESTA DE SATISFACCIÓ
Com cada any, la Piscina de Roses ha dut a terme l’enquesta de satisfacció amb l’objectiu d’obtenir la valoració i...

Pàgina 1 de 109
 
 
COMENÇA EL 2N TRIMESTRE!
07/01/2019
 
 
Ampliar foto
Aquest proper dimarts dia 8 de gener reprendrem les sessions amb l’inici del 2n trimestre, que s’allargarà fins al 30 de març.

Recordeu que tant els cursos de natació com el Pack fitness tenen un calendari únic i una renovació automàtica. Per tant, totes aquelles persones que no s’hagin donat de baixa continuaran a la mateixa activitat i tindran domiciliat el rebut corresponent a través de la seva entitat bancària.

Cal remarcar que la programació del Pack fitness presenta alguna modificació del 1r al 2n trimestre. Per aquest motiu, us recomanem que consulteu els horaris a la pàgina web, a la plataforma de reserves o la recepció del centre, on podreu recollir el nou fulletó trimestral.

També volem comentar que en aquests moments resta obert el període d’inscripcions per ocupar les places que hagin quedat lliures en els cursos de natació de cara al 2n trimestre. Si no estàveu en llista d’espera, consulteu a recepció la disponibilitat de cada curs.
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses