Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

COMENÇA EL 2N TRIMESTRE!
Aquest proper dimarts dia 8 de gener reprendrem les sessions amb l’inici del 2n trimestre, que s’allargarà fins al 30 de març.
GUANYADORS DEL CONCURS DE DIBUIX DE LA PISCINA
Per dotzè any consecutiu la Piscina de Roses ha organitzat el concurs de dibuix, adreçat als abonats i als participants de les activitats...
CALENDARI, PREUS I INVITACIONS 2019
Us informem que a l’enllaç que figura al final d’aquest text hi trobareu el calendari per a l’any que ve, amb els dies festius, les...
RESULTATS DE L'ENQUESTA DE SATISFACCIÓ
Com cada any, la Piscina de Roses ha dut a terme l’enquesta de satisfacció amb l’objectiu d’obtenir la valoració i...

Pàgina 1 de 109
 
 
AVANTATGES EXTRES PER A L'ABONAT
03/07/2018
 
 
Ampliar foto
De cara a l’estiu, la Piscina de Roses ha preparat una sèrie d’avantatges extres per als abonats. Destaquem els següents:

INVITACIONS
Aquells abonats amb una antiguitat 2017 o anterior guanyaran 4 invitacions més, que estaran disponibles a partir de l’1 d’agost.

REPTE ESTIU
Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de regal dues entrades al cinema. En el moment que s’assoleixi l’objectiu ja es podrà recollir el premi. Promoció vàlida fins a exhaurir existències. La comprovació es farà a través de les reserves online.

SWIM ROSES
Els abonats que s’inscriguin a les travessies de natació de Roses s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES. Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

DESCOMPTE DE 6 €
Per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, entre l’1 i el 31 d’agost.

ENTRADES A 3 €
Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys.

CAMPUS PISCINA ROSES
Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels nostres Campus de juliol i/o agost.

ACTIVITATS ESPECIALS
Durant juliol i agost no us perdeu les activitats especials que us hem preparat: natació en aigües obertes i Fit Triatló. Cal reservar-les a través de la graella Pack fitness i són gratuïtes per a tots els abonats.

AQUA BRAVA
Oferta 2x1 els dies 23-24 de juny i 8-9 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal recollir el tiquet descompte a la recepció per presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic. I durant tot l’estiu 10 % de descompte en les entrades.

Aprofita els avantatges extres durant l’estiu!
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses