Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

STEP FUNCIONAL
Aquest divendres a les 15.15h farem una classe puntual d'Step Funcional amb la nostra monitora Lola Ruiz. Fes la teva reserva a la recepció de la Piscina.
COMENÇA EL CURS A LA PISCINA DE ROSES!
La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2018-2019 format pels cursos d’activitats aquàtiques i el Pack...
ATURADA TÈCNICA ANUAL DE LA PISCINA DE ROSES
Us recordem que de l’1 al 10 de setembre hi ha programada l’aturada tècnica anual de la instal•lació per dur a terme totes les...
2X1 A L'AQUA BRAVA!
El cap de setmana del dissabte 8 i diumenge 9 de setembre, els abonats a la Piscina de Roses podran gaudir de l’entrada al Parc Aquàtic Aqua Brava...

Pàgina 1 de 106
 
 
AVANTATGES EXTRES PER A L'ABONAT
03/07/2018
 
 
Ampliar foto
De cara a l’estiu, la Piscina de Roses ha preparat una sèrie d’avantatges extres per als abonats. Destaquem els següents:

INVITACIONS
Aquells abonats amb una antiguitat 2017 o anterior guanyaran 4 invitacions més, que estaran disponibles a partir de l’1 d’agost.

REPTE ESTIU
Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de regal dues entrades al cinema. En el moment que s’assoleixi l’objectiu ja es podrà recollir el premi. Promoció vàlida fins a exhaurir existències. La comprovació es farà a través de les reserves online.

SWIM ROSES
Els abonats que s’inscriguin a les travessies de natació de Roses s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES. Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

DESCOMPTE DE 6 €
Per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, entre l’1 i el 31 d’agost.

ENTRADES A 3 €
Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys.

CAMPUS PISCINA ROSES
Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels nostres Campus de juliol i/o agost.

ACTIVITATS ESPECIALS
Durant juliol i agost no us perdeu les activitats especials que us hem preparat: natació en aigües obertes i Fit Triatló. Cal reservar-les a través de la graella Pack fitness i són gratuïtes per a tots els abonats.

AQUA BRAVA
Oferta 2x1 els dies 23-24 de juny i 8-9 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal recollir el tiquet descompte a la recepció per presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic. I durant tot l’estiu 10 % de descompte en les entrades.

Aprofita els avantatges extres durant l’estiu!
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses