Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

L'EQUIP DE NATACIÓ SINCRONITZADA DE SOLINGEN S'ENTRENA A ROSES
Del 20 al 25 de maig, comptarem amb la visita d’aquest equip de natació sincronitzada, que entrenarà en horaris de matí a les...
CONEIXES EL FITSOUND?
Si necessites un plus per fer cinta, bicicleta, el•líptica, rem... a la sala de fitness de la Piscina de Roses, descarrega’t...
WALK & WINE, NOU TREKKING EL 19 DE MAIG
El proper 19 de maig la Piscina de Roses organitza un nou trekking, Walk & Wine.
Sortirem des de la platja Grifeu de Llançà i anirem...
AVANTATGES EXTRES PER A L'ABONAT
De cara a l’estiu, la Piscina de Roses ha preparat una sèrie d’avantatges extres per als abonats. Destaquem els següents:

Pàgina 1 de 104
 
 
COMENÇA EL CURS A LA PISCINA DE ROSES!
12/09/2017
 
 
Ampliar foto
La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2017-2018 format per:

CURSOS D’ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Per a totes les edats, els nivells i les necessitats. Des dels programes de nadons i d’aiguajoc fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació:
1) aprendre a nedar
2) domini del medi aquàtic
3) natació esportiva i natació sincronitzada
4) natació federada (a través del club)

A més, continuem oferint els programes de salut d’activitat aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena. Es tracta de cursos trimestrals amb renovació automàtica per a qui no es doni de baixa, des del mes d’octubre fins al juny.
Hi ha més de 300 places disponibles per a les inscripcions que començaran el 13 de setembre.

PACK FITNESS
Presenta l’oferta més àmplia i diversificada: 24 tipus diferents d’activitats, diverses franges horàries, per a tots els gustos i 84 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic (cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives...).

Hi trobareu... TRX®, Spinning®, Zumba®, aiguagim, aiguazumba, aerodansa, tonificació, Pilates, estiraments, Power disc, Body mind... Les novetats de la darrera temporada, com Bosu®, Cross gym o Kangoo Power®, tenen continuïtat. A més, provarem noves propostes, com l’Strong by Zumba® o el HIIT (High Intensity Interval Training). I finalment, ens guardarem alguna sorpresa que arribarà durant la temporada!

Cal remarcar que l’inici dels cursos està previst per al 2 d’octubre i el Pack fitness entra en funcionament el 18 de setembre. A partir d’aquestes dates d’inici es segueix un calendari únic que podeu consultar a la nostra web o al programa d’activitats que hem editat i que podeu recollir a la Piscina. Cal destacar que del 18 al 30 de setembre, l’oferta del Pack fitness és de 66 sessions setmanals i es continua amb la programació del trimestre d’estiu, i que a partir del 2 d’octubre ja entra en funcionament la programació completa del curs 17-18. Consulteu els horaris a la nostra web.


INSCRIPCIONS CURSOS
Pel que fa a les inscripcions, hem programat dos períodes:
- Preferencial: 13 i 14 de setembre. S’hi poden acollir les persones abonades a la Piscina de Roses, els participants en un curs durant els tres trimestres 2016-2017 que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2017.
- General: a partir del 15 de setembre. Per a la resta de persones interessades.

Al programa d’activitats que hem editat o a l’espai web www.piscinaroses.cat, hi trobareu el calendari, estructurat en tres períodes trimestrals i les altres informacions d’interès.
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses