Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

STEP FUNCIONAL
Aquest divendres a les 15.15h farem una classe puntual d'Step Funcional amb la nostra monitora Lola Ruiz. Fes la teva reserva a la recepció de la Piscina.
COMENÇA EL CURS A LA PISCINA DE ROSES!
La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2018-2019 format pels cursos d’activitats aquàtiques i el Pack...
ATURADA TÈCNICA ANUAL DE LA PISCINA DE ROSES
Us recordem que de l’1 al 10 de setembre hi ha programada l’aturada tècnica anual de la instal•lació per dur a terme totes les...
2X1 A L'AQUA BRAVA!
El cap de setmana del dissabte 8 i diumenge 9 de setembre, els abonats a la Piscina de Roses podran gaudir de l’entrada al Parc Aquàtic Aqua Brava...

Pàgina 1 de 106
 
 
COMENÇA EL CURS A LA PISCINA DE ROSES!
12/09/2018
 
 
Ampliar foto
La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2018-2019 format pels cursos d’activitats aquàtiques i el Pack fitness.

CURSOS D’ACTIVITATS AQUÀTIQUESPer a totes les edats, els nivells i les necessitats. Des dels programes de nadons i d’aiguajoc fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació:

1) aprendre a nedar
2) domini del medi aquàtic
3) natació esportiva i natació sincronitzada
4) natació federada (a través del club)

A més, continuem oferint els programes de salut d’activitat aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena.
Es tracta de cursos trimestrals amb renovació automàtica per a qui no es doni de baixa, des del mes d’octubre fins al juny.
Hi ha més de 300 places disponibles per a les inscripcions que començaran el 13 de setembre.

PACK FITNESS
Presenta una oferta àmplia i diversificada:
- 79 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic
- més de 20 tipus d’activitats diferents
- per a tots els gustos: cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives...
- diverses franges horàries
Hi trobareu TRX®, Spinning®, Zumba®, aiguagim, aerodansa, tonificació, Pilates, estiraments, Power disc, Body mind... Les darreres novetats, com el Kangoo Power®, l’Strong by Zumba® o el HIIT (High Intensity Interval Training), tenen continuïtat, i a més s’ofereix l’Aqua Cross, una activitat en el medi aquàtic de 30 minuts, d’intensitat elevada i adreçada a persones que ja tinguin una base de condició física.

INSCRIPCIONS
Pel que fa a les inscripcions als cursos, s’han programat dos períodes:
- Preferencial: 13 i 14 de setembre. S’hi poden acollir les persones abonades a la Piscina de Roses, els participants en un curs durant els tres trimestres 2017-2018 que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2018.
- General: a partir del 17 de setembre. Per a la resta de persones interessades.

CALENDARI
Cal remarcar que l’inici dels cursos està previst per a l’1 d’octubre, i el Pack fitness entra en funcionament el 17 de setembre, tot i que del 12 al 15 de setembre hi haurà sessions virtuals d’Spinning®. A partir d’aquestes dates d’inici es segueix un calendari únic que podeu consultar a la nostra web o al programa d’activitats que hem editat i que podeu recollir a la Piscina.
Cal destacar que del 17 al 29 de setembre, l’oferta del Pack fitness és de 58 sessions setmanals i es continua amb la programació del trimestre d’estiu, i que a partir de l’1 d’octubre ja entra en funcionament la programació completa del curs 18-19.

Per a més informació: www.piscinaroses.cat
 
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses