Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

COMENÇA EL 2N TRIMESTRE!
Aquest proper dimarts dia 8 de gener reprendrem les sessions amb l’inici del 2n trimestre, que s’allargarà fins al 30 de març.
GUANYADORS DEL CONCURS DE DIBUIX DE LA PISCINA
Per dotzè any consecutiu la Piscina de Roses ha organitzat el concurs de dibuix, adreçat als abonats i als participants de les activitats...
CALENDARI, PREUS I INVITACIONS 2019
Us informem que a l’enllaç que figura al final d’aquest text hi trobareu el calendari per a l’any que ve, amb els dies festius, les...
RESULTATS DE L'ENQUESTA DE SATISFACCIÓ
Com cada any, la Piscina de Roses ha dut a terme l’enquesta de satisfacció amb l’objectiu d’obtenir la valoració i...

Pàgina 1 de 109
 
 
COMENÇA EL CURS A LA PISCINA DE ROSES!
31/10/2018
 
 
Ampliar foto
La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2018-2019 format pels cursos d’activitats aquàtiques i el Pack fitness.

CURSOS D’ACTIVITATS AQUÀTIQUESPer a totes les edats, els nivells i les necessitats. Des dels programes de nadons i d’aiguajoc fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació:

1) aprendre a nedar
2) domini del medi aquàtic
3) natació esportiva i natació sincronitzada
4) natació federada (a través del club)

A més, continuem oferint els programes de salut d’activitat aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena.
Es tracta de cursos trimestrals amb renovació automàtica per a qui no es doni de baixa, des del mes d’octubre fins al juny.
Hi ha més de 300 places disponibles per a les inscripcions que començaran el 13 de setembre.

PACK FITNESS
Presenta una oferta àmplia i diversificada:
- 79 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic
- més de 20 tipus d’activitats diferents
- per a tots els gustos: cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives...
- diverses franges horàries
Hi trobareu TRX®, Spinning®, Zumba®, aiguagim, aerodansa, tonificació, Pilates, estiraments, Power disc, Body mind... Les darreres novetats, com el Kangoo Power®, l’Strong by Zumba® o el HIIT (High Intensity Interval Training), tenen continuïtat, i a més s’ofereix l’Aqua Cross, una activitat en el medi aquàtic de 30 minuts, d’intensitat elevada i adreçada a persones que ja tinguin una base de condició física.

INSCRIPCIONS
Pel que fa a les inscripcions als cursos, s’han programat dos períodes:
- Preferencial: 13 i 14 de setembre. S’hi poden acollir les persones abonades a la Piscina de Roses, els participants en un curs durant els tres trimestres 2017-2018 que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2018.
- General: a partir del 17 de setembre. Per a la resta de persones interessades.

CALENDARI
Cal remarcar que l’inici dels cursos està previst per a l’1 d’octubre, i el Pack fitness entra en funcionament el 17 de setembre, tot i que del 12 al 15 de setembre hi haurà sessions virtuals d’Spinning®. A partir d’aquestes dates d’inici es segueix un calendari únic que podeu consultar a la nostra web o al programa d’activitats que hem editat i que podeu recollir a la Piscina.
Cal destacar que del 17 al 29 de setembre, l’oferta del Pack fitness és de 58 sessions setmanals i es continua amb la programació del trimestre d’estiu, i que a partir de l’1 d’octubre ja entra en funcionament la programació completa del curs 18-19.

Per a més informació: www.piscinaroses.cat
 
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses