Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

FESTIUS DE CARNAVAL
Amb motiu del Carnaval de Roses la instal.lació romandrà tancada els dies 1, 2 i 4 de març. Gràcies.
TURISME ESPORTIU A LA PISCINA DE ROSES
COMENÇA EL 2N TRIMESTRE!
Aquest proper dimarts dia 8 de gener reprendrem les sessions amb l’inici del 2n trimestre, que s’allargarà fins al 30 de març.
GUANYADORS DEL CONCURS DE DIBUIX DE LA PISCINA
Per dotzè any consecutiu la Piscina de Roses ha organitzat el concurs de dibuix, adreçat als abonats i als participants de les activitats...

Pàgina 1 de 109
 
 
CONCURS DE DIBUIX 2018
16/11/2018
 
 
Ampliar foto
Un any més la Piscina de Roses organitza el concurs de dibuix, adreçat als abonats i als participants de les activitats aquàtiques, que té per objectiu seleccionar les dues il•lustracions que s’utilitzaran per felicitar el Nadal.

Hi ha dues categories i es determina un guanyador/a per a cadascuna:
- Infantil, de P3 a P5
- Primària, de 1r a 6è

L’any passat va haver-hi una participació de 142 nens i nenes, 59 en la categoria infantil i 83 en la de primària.

A partir del 19 de novembre es poden recollir els fulls de participació i cal entregar les creacions del 3 al 12 de desembre. En el revers d’aquest full, on cal fer el dibuix, hi ha la normativa que regeix el concurs. Cal tenir en compte que, per agrair i premiar l’esforç, els 150 primers dibuixos obtindran el regal de participació.

Llavors, i abans de la finalització el 1r trimestre d’activitat (dia i hora per concretar), es durà a terme l’acte d’entrega de premis al guanyador/a de cada categoria.
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses