Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

STEP FUNCIONAL
Aquest divendres a les 15.15h farem una classe puntual d'Step Funcional amb la nostra monitora Lola Ruiz. Fes la teva reserva a la recepció de la Piscina.
COMENÇA EL CURS A LA PISCINA DE ROSES!
La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2018-2019 format pels cursos d’activitats aquàtiques i el Pack...
ATURADA TÈCNICA ANUAL DE LA PISCINA DE ROSES
Us recordem que de l’1 al 10 de setembre hi ha programada l’aturada tècnica anual de la instal•lació per dur a terme totes les...
2X1 A L'AQUA BRAVA!
El cap de setmana del dissabte 8 i diumenge 9 de setembre, els abonats a la Piscina de Roses podran gaudir de l’entrada al Parc Aquàtic Aqua Brava...

Pàgina 1 de 106
 
 
CONEIXES ELS AVANTATGES QUE TENS PER SER ABONAT?
24/10/2017
 
 
Ampliar foto
Com a novetat, la Piscina compta amb dos nous anunciants que ofereixen avantatges i descomptes als seus abonats: es tracta de WINDOOR EMPURIABRAVA i de PIZZERIES MARECHIARO.

Windoor Empuriabrava ofereix un 20% de descompte als abonats de la Piscina. Cal fer la reserva amb el codi PISCINAROSES i presentar el carnet d’abonat o el tiquet descompte, que es recull a recepció, el dia del vol.

A les Pizzeries Marechiaro els nostres abonats tindran un cafè gratuït després del dinar/sopar, presentant el carnet d’abonat o el tiquet descompte.

I, a part d’aquestes novetats, no t’oblidis de tota la resta d’avantatges:

- A les oficines de Viatges Viñolas obtindràs un codi de descompte (-10% en creuers, -10 € en avions i -5% en viatges) per a totes les reserves que facis des de la seva pàgina web.

- A Informàtica NCS tindràs un 15% de descompte en el servei tècnic.

- A Multiópticas Roses i Empuriabrava ofereixen un 20% de descompte en tots els seus productes (excepte ofertes i promocions) als abonats a la Piscina.

- A SK KAYAK obtindràs un 15% de descompte en totes les activitats de l’escola i un 10% de descompte en el material en estoc a la botiga de Llançà. També ofereixen una promoció de 2x1 en els cursos de caiac nivell I, II i III.

- A Prestige Idiomas ofereixen un 10% de descompte en la compra de llibres.

- A Cinemes Roses tindràs preu reduït en l’entrada cada dia, caps de setmana i festius inclosos.

- Al Club Tennis Roses (pàdel i tennis) ofereixen condicions preferencials als nostres abonats.

- Swimfaster ofereix un 15% de descompte en els seus serveis d’entrenaments personals.

A la pestanya PISCINA PLUS de la nostra web (www.piscinaroses.cat), hi trobaràs tota la informació detallada de les promocions, de les quals pots gaudir presentant el carnet d’abonat o el tiquet PISCINA PLUS que pots recollir a recepció!
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses