Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

GRAN JORNADA DE NATACIÓ PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT PSÍQUICA
Avui dijous 11 de gener de 2018 la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, amb la...
RESULTATS DE L'ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE LA PISCINA DE ROSES
Com cada any, la Piscina de Roses ha dut a terme l’enquesta de satisfacció amb l’objectiu d’obtenir la valoració i...
SITUACIÓ ACTUAL SOBRE L'AFECTACIÓ PATIDA PEL CANVI DE SUBMINISTRAMENT DE GAS. 15/1/18 A LES 11:30H
La situació actual sobre l’afectació en el servei provocada pel canvi de subministrament de gas propà a gas natural, dut a terme per...
COMENÇA EL 2N TRIMESTRE A LA PISCINA DE ROSES!
El proper dilluns dia 8 de gener reprendrem les sessions amb l’inici del 2n trimestre, que s’allargarà fins al 24 de març.

Pàgina 1 de 100
 
 
GRAN JORNADA DE NATACIÓ PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT PSÍQUICA
11/01/2018
 
 
Ampliar foto
Avui dijous 11 de gener de 2018 la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Roses, ha organitzat la trobada territorial de natació per a persones amb discapacitat intel•lectual a la Piscina Municipal de Roses.

Un total de 187 nedadors i nedadores han pres part en les diferents curses i proves adaptades, tant a la piscina profunda com a la poc profunda.

Els centres participants han estat: Tramuntana (Baix Empordà), Fundació Montilivi (Gironès), La Fageda (La Garrotxa), Montseny – Guilleries (La Selva), Nostra Senyora de Montserrat (La Selva), El Vilar (La Selva), ALTEM (Alt Empordà), Mare de Déu del Mont (Alt Empordà) i Fundació MAP (Ripollès).

L’organització ha valorat molt positivament el desenvolupament de la jornada, que ha transcorregut amb molta fluïdesa i sense cap incidència. Volem destacar l’entusiasme i l’esforç de tots els participants en el campionat, la col•laboració del personal de la Piscina de Roses i de l’equip de voluntaris. L’acte ha comptat amb la presència dels regidors de l’Ajuntament de Roses, Sr. Marc Danés i Sr. Joan Fernández, i del Diputat de Cooperació Esportiva, el Sr. Carles Salgas.

Moltes gràcies a tothom i fins l’any que ve!
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses