Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

T'AGRADA EL CASQUET DE BANY SWIM ROSES?
Si ets abonat a la Piscina de Roses, tens tres opcions per aconseguir-lo de forma totalment gratuïta:

1) Fent la inscripció a la...
AVANTATGES EXTRES PER A L'ABONAT
De cara a l’estiu, la Piscina de Roses ha preparat una sèrie d’avantatges extres per als abonats. Destaquem els següents:
MULLA'T 2018: MOLTES GRÀCIES!
Ahir dilluns 9 de juliol es va celebrar per dotzena vegada consecutiva a la Piscina Municipal de Roses la campanya solidària “Mulla’t per...
A ROSES... ENS MULLEM PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE!
Com cada estiu per aquestes dates, arriba el MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE, una campanya de sensibilització social i de...

Pàgina 1 de 105
 
 
NOU PAVIMENT A LA SALA D'ACTIVITATS
19/09/2017
 
 
Ampliar foto
Durant l’aturada tècnica anual de començaments de setembre, una de les actuacions que s’ha dut a terme per a la millora de la instal•lació ha estat la substitució del parquet de la sala d’activitats, existent des de la inauguració de la Piscina.

S’ha col•locat un sistema compost per una base de fusta amb tacs elàstics de cautxú a sobre de la qual s’ha col•locat un paviment esportiu de vinil de Gerflor® (Taraflex). Prèviament s’ha anivellat la solera, que estava en mal estat, i s’ha col•locat una protecció mitjançant un film de polietilè com a barrera per a les humitats.

Amb la base de fusta i els tacs s’ha volgut guanyar l’alçada que donava el parquet antic per tal que el mur separador entre sales fos operatiu, al mateix temps que es volia aconseguir una bona capacitat d’absorció d’impactes en la pràctica esportiva. Amb l’acabat de vinil, de color terracota, s’obtenen les propietats següents: - Permet un lliscament controlat, tal i com requereix l’activitat física.
- És higiènic i facilita la neteja.
- Evita possibles cremades per abrasió.
- Presenta la resistència necessària per a la pràctica de l’Spinning®.

Per tot plegat, i atenent a les necessitats i possibilitats existents, pensem que aquest sistema combinat és una bona solució per al desenvolupament satisfactori de les activitats dirigides.

Si voleu provar la nova sala i dir-nos la vostra valoració sobre el paviment, no dubteu a participar a les nostres activitats del Pack fitness. Recordeu: fins a finals de mes de setembre amb la programació d’estiu, i a partir del 2 d’octubre amb el nou horari que hem preparat per al curs 17-18.
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses