Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

T'AGRADA EL CASQUET DE BANY SWIM ROSES?
Si ets abonat a la Piscina de Roses, tens tres opcions per aconseguir-lo de forma totalment gratuïta:

1) Fent la inscripció a la...
AVANTATGES EXTRES PER A L'ABONAT
De cara a l’estiu, la Piscina de Roses ha preparat una sèrie d’avantatges extres per als abonats. Destaquem els següents:
MULLA'T 2018: MOLTES GRÀCIES!
Ahir dilluns 9 de juliol es va celebrar per dotzena vegada consecutiva a la Piscina Municipal de Roses la campanya solidària “Mulla’t per...
A ROSES... ENS MULLEM PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE!
Com cada estiu per aquestes dates, arriba el MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE, una campanya de sensibilització social i de...

Pàgina 1 de 105
 
 
PACK FITNESS ESTIU!
21/06/2017
 
 
Ampliar foto
La graella d’activitats de condicionament físic i salut que ofereix la Piscina durant aquest estiu contempla 66 classes a la setmana amb 22 tipus diferents d’activitats. Ja podeu consultar-la a www.piscinaroses.cat o a la recepció de la instal•lació.

El dia 21 de juny s’acaben les activitats del curs escolar 16-17, del 22 al 30 de juny es programem únicament classes virtuals i a partir del dia 3 de juliol començarà la programació trimestral del Pack fitness estiu, que s’allargarà fins al 31 d’agost. De l’1 al 10 de setembre hi ha programada l’aturada tècnica anual (instal•lació tancada) i del 18 al 30 de setembre es reprendrà el Pack fitness amb aquesta mateixa oferta d’estiu. Llavors, serà a partir del 2 d’octubre quan entri en vigor la graella d’activitats del nou curs escolar 17-18.

Per a aquest estiu teniu les sessions habituals estructurades en diferents tipus d’entrenament: cardiovascular, muscular, mixt, funcional, preventiu i aquàtic. Des de Zumba® a Aiguagim, passant pel Cross Gym, Bosu®, TRX®, Pilates, Fitball, Estiraments, Power Disc, Tonificació...

Com a novetat, destaquem tres propostes:
1) FIT TRIATLÓ
2) SWIM ROSES
3) KANGOO OUTDOOR

El FIT TRIATLÓ és una activitat que combina 25 minuts de Spinning®, 25 més de cursa i els darrers 25 de natació a la piscina. Tres modalitats enllaçades, amb una durada XL (1h 15 minuts) i sota la supervisió d’en David Sancho. És una activitat exigent i suposa tot un repte. Us atreviu?

El SWIM ROSES consisteix en la pràctica de la natació en aigües obertes, sempre controlada pels nostres monitors, al canal de natació al mar que s’habilita cada any i que té com a punt de partida la Platja dels Palangrers. Per participar-hi cal tenir 18 anys i un bon nivell de natació.

El KANGOO OUTDOOR proposa calçar-vos les botes de rebot i sortir del centre, farem una cursa urbana combinada amb exercicis específics. Us ho passareu pipa i estareu en tot moment dirigits per la Sònia.

Cal dir que les dues primeres activitats, FIT TRIATLÓ i SWIM ROSES, són gratuïtes per a tots els abonats i participants a les activitats d’estiu. Cal fer reserva de plaça a través de la plataforma de reserves o directament a la recepció de la Piscina.

Per al KANGOO OUTDOOR i la resta d’activitats que configuren el Pack fitness cal fer la inscripció corresponent i posteriorment fer la reserva de plaça per a cada sessió via plataforma de reserves.

Per tant, ja ho sabeu, a l’estiu el Pack fitness no s’atura i presenta aquestes 66 classes a la setmana perquè no tingueu excusa per mantenir-vos en forma i fer salut.

Us esperem a partir del 3 de juliol.
  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses