Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

GRAN JORNADA DE NATACIÓ PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT PSÍQUICA
Avui dijous 11 de gener de 2018 la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, amb la...
RESULTATS DE L'ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE LA PISCINA DE ROSES
Com cada any, la Piscina de Roses ha dut a terme l’enquesta de satisfacció amb l’objectiu d’obtenir la valoració i...
SITUACIÓ ACTUAL SOBRE L'AFECTACIÓ PATIDA PEL CANVI DE SUBMINISTRAMENT DE GAS. 15/1/18 A LES 11:30H
La situació actual sobre l’afectació en el servei provocada pel canvi de subministrament de gas propà a gas natural, dut a terme per...
COMENÇA EL 2N TRIMESTRE A LA PISCINA DE ROSES!
El proper dilluns dia 8 de gener reprendrem les sessions amb l’inici del 2n trimestre, que s’allargarà fins al 24 de març.

Pàgina 1 de 100
 
 
TRAVESSIES DE NATACIÓ DE ROSES
19/07/2017
 
 
Ampliar foto
Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa
El diumenge 13 d'agost, a les 11h, se celebrarà la 32ª Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi per als nascuts i/o empadronats a Roses, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Piscina de Roses. La distància serà d'uns 700 m i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirà de la platja de la Punta i s’arribarà a la platja Nova. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 11 d'agost (a les 15h) a través de www.piscinaroses.cat, o bé presencialment a la mateixa instal•lació de la Piscina Municipal. Els dorsals (xips electrònics) s'entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10.45 h, a la parada situada entre els dos espigons de la riera Ginjolers.

Mini Travessia
El mateix dia 13 d’agost, una vegada finalitzada la Travessia Local, tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor. La Mini Travessia tindrà un recorregut aproximat d’uns 200 metres, i consistirà en fer 100 metres d’anada, voltar un boia i fer la tornada (100 metres més). Es permetrà, també, la participació amb material auxiliar de flotació (en aquests casos, però, els participants hauran d’anar acompanyats d’un adult). Per participar-hi caldrà realitzar igualment la inscripció, tant del nen o nena com de l’acompanyant adult, si es dóna el cas, i confirmar l’assistència dels participants a l’organització, el mateix dia de la prova i entre les 10h i les 10.45h. Els nedadors i nedadores no duran xip, no hi haurà ni classificació ni trofeus, i tots s’enduran un obsequi de record.

Travessia de Natació al Port de Roses
Per altra banda, el dimarts 15 d'agost, el GEN Roses organitzarà la 81ª Travessia de Natació al Port de Roses. Per a més informació sobre els horaris, recorreguts, reglament, inscripcions..., cal que us adreceu al GEN Roses: www.genroses.cat | 972 25 70 03.

Aprofita els dies que falten per posar-te a punt, prepara el banyador, les ulleres... que les tradicionals travessies de natació de Roses ja s’apropen!


Més informació:

www.fotoinstant.com/reglaments/173_Reglament%20Travessia%20Local%202017.pdf


  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses