El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Repte 50 x 100

Repte 50 x 100


Aquest 2023 torna el Repte 50 x 100 a la Piscina de Roses! El proper dissabte 23 de desembre es durà a terme la setena edició d’aquesta activitat solidària, organitzada per Francisco Abarca en benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, amb la col·laboració de la Piscina Municipal de Roses. 

Es tracta d’un entrenament típic quan s’aproximen les dates nadalenques, en el qual els/les participants hauran de nedar 50 sèries de 100 metres. Hi haurà 4 grups, segons el nivell. Cada participant triarà prèviament, a l’hora de fer la inscripció, el seu grup:

o Grup 1: sortint cada 1’30’’

o Grup 2: sortint cada 1’45’’

o Grup 3: sortint cada 2’00’’

o Grup 4: sortint cada 2’15’’

En cap cas es tracta d’una competició, sinó d’assolir el repte aguantant el ritme d’entrenament. Cal remarcar que l’organització disposarà d’un controlador a cada nivell, que serà qui donarà la sortida a cada sèrie, i que a la meitat del repte es farà un descans de 10 minuts per hidratar-se i menjar.

L’accés als vestidors serà a les 10.45 h i el començament del repte està previst per a les 11 h.

La inscripció s’ha de fer de forma anticipada a través dels webs www.curses.cat. Cal dir que la inscripció comporta un donatiu (import mínim de 10 €), que es destinarà íntegrament a la Fundació Roses Contra el Càncer. Les places són limitades.

Us atreviu amb el repte 50 x 100? Per a més informació: abarca@f-abarca.com

PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ, FES CLIC A L’ENLLAÇ SEGÜENT:

INSCRIPCIONS REPTE 50X100

 

Galeria

🍪 cookies