El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

18 anys de Piscina de Roses, gràcies per acompanyar-nos!

18 anys de Piscina de Roses, gràcies per acompanyar-nos!


La Piscina Municipal de Roses compleix la majoria d’edat. Fa divuit anys vàrem obrir les portes per oferir un servei de qualitat en l’àmbit de la salut i l’esport a tots els ciutadans i ciutadanes de Roses i pobles veïns.

Estem molt contents perquè durant aquests anys ens hem convertit en un centre de referència. Hem rebut nombroses visites de professionals d’altres instal·lacions per conèixer de primera mà el nostre treball i el model de gestió. Expliquem en formacions de Dipsalut (organisme de la Diputació de Girona) el nostre model de gestió del manteniment i el programa d’autocontrol. Hem rebut la màxima qualificació del Segell de Qualitat del Sistema esportiu català, així com la qualificació energètica més eficient (A) demostrant un clar compromís mediambiental.

Malgrat les dificultats d’aquests darrers anys amb la Covid, la crisi energètica i l’actual situació d’emergència per sequera, continuem treballant amb les mateixes ganes, per oferir-vos el millor servei possible i encarant nous reptes com la desitjada ampliació de les sales esportives.

Tot això és el resultat de la vostra confiança en el treball de totes les persones que durant aquests 18 anys hem i han format part de la Piscina Municipal de Roses.

Seguim! Salut i esport!

🍪 cookies