El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

A punt les avaluacions finals dels cursos de natació!

A punt les avaluacions finals dels cursos de natació!


Tots els alumnes que participen en un curs de natació en els programes d’Aprendre a nedar, Domini del medi aquàtic o Natació Esportiva, tindran preparat a partir del 17 de juny el seu informe personalitzat amb l’avaluació final, que indica el nivell assolit en acabar el curs.

Aquest informe el trobareu a través de l'APP Piscina Roses o a la vostra zona privada de l’espai web www.piscinaroses.cat. Per accedir-hi necessiteu les dades d’usuari i contrasenya que, si no les teniu o sabeu, us les facilitaran des de recepció. A partir d’aquí només heu de seguir les passes ben senzilles que trobareu en aquest enllaç:

https://www.piscinaroses.cat/doc/pagines/4238_Consulta-informes-avaluacio-cursos-natacio.pdf 

En relació a l’informe d’avaluació inicial (1r trimestre), cada participant podrà comparar la progressió i el nivell d’assoliment dels diferents objectius. En aquesta avaluació final també s’informa el color de casquet de bany assolit (sistema de nivells) i el programa recomanat per seguir de cara al futur. En aquest enllaç hi trobareu el resum gràfic del nostre sistema de nivells:

https://www.piscinaroses.cat/doc/pagines/1735_Sistema-de-nivells.pdf

I per acabar dos apunts:

1)     Regal final de curs: el casquet de bany amb el nivell assolit, i com a obsequi, el podreu recollir entre el 17 i el 21 de juny (darrera setmana de classe) a recepció.

2)   Període de renovacions de places: en aquest mateix període, entre el 17 i el 21 de juny, podreu renovar la plaça de cara al curs que ve 2024-2025 amb tota facilitat i comoditat. Rebreu un mail específic amb tota la informació, però us podeu anotar aquestes dates.

https://www.piscinaroses.cat/doc/pagines/4209_Renovacio-placa-24-25.pdf

🍪 cookies