El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

De fase II a fase I d’emergència per sequera

De fase II a fase I d’emergència per sequera


El govern de Catalunya ha decidit aixecar la fase d’emergència II als municipis de l’Alt Empordà, entre els quals hi trobem Roses, que s’abasten de l’embassament Darnius – Boadella.

Per tant, a partir de la publicació al DOGC que serà en els propers dies, tornarem sortosament a la fase anterior: emergència I. Estigueu atents a les nostres xarxes socials que us ho comunicarem per aquesta via.

Aquesta fase d’emergència I representa poder obrir les dutxes per a les persones abonades i continuar amb l’aplicació del pla de sequera que es va elaborar al setembre/octubre amb l’objectiu de reduir el consum d’aigua en un 25% com a mínim.

Recordem les mesures que formen part d’aquest pla de sequera i que s’han de mantenir mentre duri l’estat d’emergència I:

  • Zona Spa: banyeres hidromassatge fora de servei, tancades al públic. Es manté en funcionament amb tota normalitat l’ús de sauna, bany de vapor i solàrium.
  • Dutxes:
    1. Dutxes per a grups tancades
    2. Prohibició de l’ús de dutxes a escolars, casals, participants cursos natació... que utilitzin vestidors de grups
    3. Reducció de la pressió d’aigua 
  • Piscines: estalvi d’aigua en els rentats de filtres. Per contra, increment de les hores de filtració i de desinfecció per radiació UV aprofitant la producció fotovoltaica.

Tot i la millora de les darreres setmanes que permetrà reobrir les dutxes a les persones abonades de la Piscina Municipal de Roses, cal seguir prenent consciència fent un ús responsable de l’aigua.

Galeria

🍪 cookies