El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Beach fitness a Roses!

Beach fitness a Roses!


Durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres i amb dues sessions diàries (matí i tarda), l’Ajuntament de Roses programa activitats de dinamització esportiva a la platja amb activitats dirigides de fitness.

Enguany aquestes sessions estaran dirigides per les monitores de la Piscina Municipal de Roses, en concret per la Maria, l’Andrea i l’Alba!

Al matí a les 10.30h i a la tarda a les 18h, teniu a la vostra disposició súper classes de Zumba® i de Cardiotono a la platja de Santa Margarida (davant l’Hotel Monterrey).  

-10.30h: Zumba® (dilluns, dimarts, dijous i divendres) i Cardiotono (dimecres)

-18h: Zumba® (dilluns, dimarts, dimecres i dijous) i Cardiotono (divendres)

Per incentivar que les persones abonades a la PMR participin a aquestes activitats i acompanyin a les monitores PMR, us hem preparat un repte: qui participi a un mínim de 16 sessions de Beach fitness s’endurà de regal un magnífic bidó inox exclusiu!

Per gaudir del premi, caldrà reservar les sessions de platja seguint el mateix procediment que la resta d’activitats (tot i que no hi ha places limitades) i la monitora en acabar la sessió validarà l’assistència. Les reserves per a les activitats de fitness a la platja no computen en la limitació de les 3 reserves en curs del Pack fitness.

L’obsequi es podrà recollir a partir del 12/9 i durant tot el setembre i/o fins a exhaurir les unitats disponibles.

Aquest estiu, Beach fitness a Roses!  

🍪 cookies