El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
A la Piscina sense reserva prèvia!

A partir del 25 d’octubre, amb l’aforament del 100% partint dels darrers criteris de càlcul de la Generalitat, la reserva prèvia deixarà de ser la forma d’accés a la instal·lació. A partir del proper dilluns, doncs, les persones abonades accediran mitjançant la quota que tinguin contractada, amb els permisos i limitacions corresponents.  

Accés amb xip

El control sobre l’aforament i la relació de persones que hi ha en cada moment al centre es continuarà duent a terme de forma precisa. Per tant, serà completament imprescindible l’accés pels torns mitjançant el xip.

Sense la reserva prèvia cal tenir en compte que no es rep el mail de confirmació amb el QR que també permetia l’accés. Per tant, totes aquelles persones que no tenien xip cal que s’adrecin a recepció per adquirir-lo.

Reserves per al Pack fitness

El sistema de reserves continuarà funcionant exactament igual que ho feia fins únicament per a les activitats dirigides del Pack fitness. Per tant, les activitats dirigides es continuaran controlant a través del sistema de reserves i la resta de serveis directament amb l’aforament.

Control de l’aforament

La capacitat total i la de fitness es pot veure en tot moment des de la web. Si aquest aforament està al 100% el torn es bloqueja fins que hi hagi una sortida.

També comentar-vos que treballarem un sistema per al recinte de piscines per tal que en cada moment hi hagi la informació sobre l’aforament.

Ocupació d’espais a les piscines

Pel que fa a les piscines, i sense el sistema de reserves, pren molta importància el quadrant d’ocupació d’espais per tal que pugueu veure on hi ha més espai disponible per a bany lliure. A part del plafó informatiu de la instal·lació, s’ha habilitat un espai web en el que podreu veure les ocupacions d’espai previstes setmana a setmana. Sempre visualitzareu la setmana en curs, en un enllaç per a piscina profunda i un altre per a piscina poc profunda, i a finals de setmana ja es penjarà el següent període. Podeu accedir-hi a partir d’aquest enllaç:  https://www.piscinaroses.cat/ocupaciopiscines

Bonus 5/10

Pel que fa als Bonus 5/10 cal dir que es dividiran en dues modalitats:

-Bonus d’entrades: amb 10 accessos vàlids que permetran l’accés a la PMR en qualsevol moment sempre que l’aforament ho permeti. Si es vol fer una activitat dirigida caldrà reservar-la de forma presencial des de recepció.  

- Bonus de classes/reserves: amb 5 o 10 classes que podran ser reservades online i que possibilitarà l’ús lliure del centre després de la sessió.

 

Actualment tots els bonus eren amb reserva online. Totes aquelles persones que tinguin un producte d’aquestes característiques i pel seu tipus d’ús necessitin, a partir d’ara, un bonus d’entrades, podran fer el canvi a recepció.

🍪 cookies