El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Regala ESPORT I SALUT, regala PISCINA DE ROSES!

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, la Piscina de Roses ha preparat aquesta acció promocional que proposa regalar “Piscina” a través dels Bonus 5/10.

A partir de l’1 de desembre i fins al 6 de gener, aquella gent que pensi en un regal original pot regalar “esport i salut” als seus familiars, a les seves amistats o per a un mateix, a través dels Bonus d’entrades o classes amb un descompte del 15 % sobre la tarifa habitual.

Si és per a vosaltres mateixos, podeu fer-ho online i el procediment és molt senzill:

1)    Cal que accediu a la nostra web www.piscinaroses.cat

2)    Cal que us registreu si no ho heu fet abans.   

3)    Una vegada accediu a la web com a persona registrada, cal que cliqueu l’apartat Tickets i posteriorment seleccioneu si voleu adquirir entrades o classes*

4)    Seleccioneu el tipus de Bonus que desitgeu.

5)    Procediu al pagament introduint abans el codi NADALPMR per obtenir el 15% de descompte de la promoció.

Si és per a una altra persona, fes-ho des de recepció de la Piscina i ja t’emportes la tarja d’accés com a regal físic i amb les entrades/reserves carregades. 

 

Si penses en un bon regal... REGALA ESPORT I SALUT, REGALA PISCINA DE ROSES!  

*Les dues opcions (entrades o classes) permeten la utilització de tots els serveis, però amb les classes s’inclou la reserva online de la plaça i l’ús dels demés serveis sempre és posterior a la sessió. En canvi amb les entrades no cal reserva prèvia per accedir però la reserva de plaça a les activitats del Pack fitness s’ha de fer presencial en el moment de l’accés.

🍪 cookies