El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Avantatges extres per a l'abonat

De cara a l’estiu (juliol i agost), la Piscina de Roses ha preparat una sèrie d’avantatges extres per a les persones abonades:

 

INVITACIONS

Aquells abonats amb una antiguitat 2018 o anterior guanyaran 4 invitacions més, que estaran disponibles a partir de l’1 de juliol.   

 

REPTE ESTIU

Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de regal dues entrades al cinema. En el moment que s’assoleixi l’objectiu ja es podrà recollir el premi. Promoció vàlida fins a exhaurir existències. La comprovació es farà a través de les reserves online. 

 

CASQUET DE BANY DE REGAL

Els abonats que s’inscriguin a la travessia local de natació de Roses s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES. Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

 

DESCOMPTE DE 6 €

Per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, durant juliol i agost.

 

ENTRADES A 3 €

Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys.

 

CAMPUS PISCINA ROSES

Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels nostres Campus de juliol i/o agost.   

 

ACTIVITAT ESPECIAL: SWIM ROSES

Durant juliol i agost no us perdeu aquesta activitat de natació en aigües obertes, dirigida pels nostres monitors. Cal fer la reserva de plaça a través de la graella Pack fitness i és gratuïta.

 

AQUA BRAVA

Oferta 2x1 els dies 22-23 de juny i 7-8 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal descarregar-se el tiquet descompte, a través de www.piscinaroses.cat  (apartat Piscina Plus), i presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic juntament amb el DNI. I durant tot l’estiu, 10 % de descompte en les entrades.

 

SK KAYAK

Excursions en caiac amb una oferta 2x1 per a tots els abonats. Cal descarregar-se el tiquet descompte, a través de www.piscinaroses.cat (apartat Piscina Plus), i presentar-lo directament a SK KAYAK. Cal fer la reserva prèvia.

 

Aprofita els avantatges extres durant l’estiu!

🍪 cookies