El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Piscina de Roses: nova pell, mateix cor!

Entre el 25 i el 29 de juny, aprofitant l’aturada de les activitats del curs 18-19 i que la programació d’estiu començava el dia 1 de juliol, es va dur a terme la renovació del revestiment de la façana principal de la Piscina de Roses.


En la fase d’obra, aquest recobriment del mur de formigó es va fer amb panells de partícules de fusta conglomerades amb ciment. Aquesta solució arquitectònica no va ser adequada perquè, per diverses causes, aquestes plaques es trencaven per les cantonades de forma constant i la façana començava a presentar una imatge força deteriorada. El nou recobriment, triat conjuntament amb l’arquitecte que va fer el projecte de la instal·lació i finançat en una part important per l’asseguradora de la direcció de l’obra que va decidir col·locar els panells inicials, s’ha fet amb mini ona prelacada de color gris metàl·lic, seguint la línia de la pista annexa per donar una certa unitat de materials a la façana de la zona esportiva. 


Aquesta nova estructura s’ha acabat amb la instal·lació, en una cantonada, del logotip corpori de 2 x 2 m, que s’il·lumina al vespre i que li dona el punt corporatiu i d’identificació.


Per tant, la Piscina de Roses estrena façana, presenta una nova pell, tot i que per dins hi trobareu el que ja coneixeu: un equip de persones a la vostra disposició que us ajudaran a assolir els vostres objectius, a part d’unes instal·lacions esportives de gran qualitat, confortables, còmodes i ben mantingudes.


A l’estiu no t’aturis! T’esperem a la Piscina de Roses.     
 

🍪 cookies