El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Inici dels treballs per a la xarxa de calor de biomassa

El proper dimecres 29 de gener s'iniciaran els treballs del Projecte executiu d’una xarxa de calor mitjançant la producció amb una central de combustió de biomassa, que ha de donar servei de calefacció i aigua calenta a l’Estadi del Mas Oliva, al Pavelló Poliesportiu  i a la Piscina Municipal, i que és ampliable per poder incloure altres instal·lacions en un futur.

La primera actuació serà el tancament de la zona de treball i la construcció de la caseta. La zona afectada en aquesta primera fase és la que es pot observar en el document adjunt, que correspon a una afectació parcial de l’aparcament posterior de la zona esportiva.

Més endavant es farà la rasa que va cap a l’Estadi i, en una altra fase, s’executarà la rasa cap a la Piscina, que afectarà parcialment l’accés a la instal·lació. Ja s’informarà d’aquesta afectació a mesura que avanci el projecte.

Cal destacar que la durada prevista de les obres és de 3 mesos i que el projecte comporta l’estalvi energètic i la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera. Concretament, l’actuació permetrà:  

1)    Un estalvi anual de 174 tn/any de CO2, l’equivalent a les emissions de 174 vehicles/any*

2)    Una reducció del consum de 767.451 kWh/any de gas

3)    Un consum anual de 267 tones d’estella forestal, l’equivalent a 26,7 ha de bosc gestionat de manera sostenible

* cotxe de l’any 2015 TDI que faci 10.000km/any (100grCO2/km)

Aquest projecte està cofinançat per l’Ajuntament de Roses, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya i per la Diputació de Girona.

 

🍪 cookies