El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Calendari, preus i invitacions 2019

Us informem que a l’enllaç que figura al final d’aquest text hi trobareu el calendari per a l’any que ve, amb els dies festius, les vigílies i les dates de l’aturada tècnica.

Així mateix, també hi podreu consultar els preus aprovats per a l’any 2019, i que entraran en vigor a partir del dia 1 de gener. Cal destacar un canvi en relació a les quotes familiars. Fins ara hi havia el titular de la quota que assumia tot l’import, i els altres membres de la unitat familiar tenien una quota d’accés a 0 euros. A partir d’ara, per qüestions relacionades amb la gestió de clients i el control d’accessos, aquesta quota es reparteix entre cada membre de la unitat familiar, independentment de qui es faci càrrec del pagament de la quota.

Finalment, us comuniquem que el dia 1 de gener deixaran de tenir validesa les invitacions 2018 i començarà la vigència de les invitacions 2019, que serviran fins al 31 de desembre.

Com dèiem, en aquest enllaç que ve tot seguit hi ha tota la informació detallada. A més, per a qualsevol dubte o aclariment restem a la vostra disposició.

Més informació:
www.piscinaroses.cat/docs_descarregables/Calendari_invitacions_i_preus_2019.pdf

🍪 cookies