El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
La reobertura de la Piscina de Roses

Davant les peticions d’informació que hem anat rebent i amb la situació que tenim a dia d’avui, volem avançar-vos la previsió de reobertura i en quines condicions es faria, estant sempre pendents a les indicacions i concrecions de les autoritats sanitàries.

Així, podem avançar que es planteja la reobertura de la Piscina Municipal de Roses a partir de la fase 3. S’està treballant amb la data del 22/6,  sempre que s’estigui dins d’aquesta etapa del procés de desconfinament. Per aquest motiu s’ha elaborat un pla de contingència amb un seguit de mesures que tenen com a objectiu la minimització del risc per a un servei esportiu segur, confortable i de qualitat.

Aquest document provisional s’anirà adaptant a les instruccions oficials que apareguin, però mentrestant suposa un punt de partida que es pot resumir amb les mesures següents:  

1)      Es planteja la reobertura a partir del 22/6 (fase 3) mantenint el caràcter “multiesportiu / multiservei”. Es posen en marxa les piscines i les sales, i es deixa inicialment sense servei la zona Spa (sauna, bany de vapor, jacuzzis).

2)      Hi haurà una disminució significativa dels aforaments.

3)      Es posa l’èmfasi en el restabliment del servei a l’abonat en aquesta primera fase i es programaran activitats dirigides (Pack fitness).

4)      Amb els aforaments limitats, es treballarà en base a reserves per franges horàries durant l’horari d’obertura habitual, amb l’objectiu de:

  • Controlar i complir els aforaments establerts.
  • Garantir les mesures de seguretat i protecció.
  • Evitar molèsties als usuaris, com ara desplaçaments innecessaris, esperes, cues...

5)      Els tipus de reserva seran:

  • Piscina profunda
  • Piscina poc profunda
  • Sala de fitness (amb Gym BOX)
  • Activitats dirigides

6)      Les reserves es faran online a través del web piscinaroses.cat o de l’APP EntRena’t. També es faran reserves telefòniques per a aquelles persones amb dificultats per fer-ho en línia.

7)      S’eliminarà l’accés per empremta dactilar i es substituirà per xip de proximitat en qualsevol de les seves modalitats (tarja, braçalet i clauer), tant per a l’entrada com per a la sortida. A la recepció, un torn serà per a les entrades i l’altra per a les sortides, per tenir un major ordre en el trànsit i l’aforament total controlat.

8)      S’instal·laran dosificadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de la instal·lació.

9)      Es reforçarà el servei de neteja i desinfecció, i es potenciaran les estacions de neteja en les diferents sales (amb paper i desinfectant amb polvoritzador) per a ús dels abonats abans i després de l’activitat.

10)   Es complementarà la neteja nocturna amb la desinfecció ambiental a través de radiació UVC.

11)   L’aigua de les piscines estarà com sempre completament controlada, si cal amb una major dosi de desinfectant (sempre dins el marc normatiu) i amb més hores de funcionament de la radiació ultraviolada.

12)   Es garantirà en tot moment el distanciament de seguretat. Per exemple a la sala d’activitats hi haurà unes senyals al terra per establir el punt de partida de cada participant en les sessions.

13)   S’adoptaran les mesures que estableixin les autoritats sanitàries en la utilització de guants i mascaretes de forma general i en la pràctica esportiva en particular.

14)   S’adoptaran totes les mesures de prevenció i seguretat per al personal.

15)   Hi haurà una sèrie de normes que les persones usuàries hauran de complir de forma estricta i que estaran degudament senyalitzades, com ara l’ús de tovallola protectora, de calçat esportiu específic...

Aquestes mesures i altres que figuren en el pla de contingència, sempre que s’acabin confirmant per part de les autoritats sanitàries, seran ampliades en comunicats posteriors.

Volem que les persones abonades i usuàries disposin d’un espai segur i confortable per desenvolupar la seva activitat esportiva. En aquest sentit, el sistema de reserves i els aforaments reduïts permetran tenir la situació controlada i, al mateix temps, evitar molèsties a les persones usuàries, doncs amb la reserva tindran plaça garantida sense cues ni esperes.

Tot això, juntament amb una programació acurada del servei de neteja i desinfecció i les mesures complementàries previstes, farà que la Piscina Municipal de Roses torni a ser un lloc idoni per a la pràctica esportiva a partir del 22/6, si s’acaben complint les previsions.  

🍪 cookies