El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Activitats d’estiu a la Piscina de Roses!

Activitats d’estiu a la Piscina de Roses!


A partir del 3 de juliol, i fins al 31 d’agost, la Piscina de Roses organitzarà una sèrie d’activitats estructurades en els apartats següents:
 

1_CURSOS INTENSIUS DE NATACIÓ
Com cada estiu, s’ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil i primària, i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.
 

2_SUMMER CAMP
Es tracta d’un campus d’estiu basat en cinc eixos: l’activitat esportiva i de lleure (pàdel, tennis, jocs esportius...), les activitats aquàtiques, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de P5 d’educació infantil a 1r d’ESO (curs 2022/2023). Es faran grups segons l’edat i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9 h, i recollida entre 13 i 13.30 h), amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina Municipal, amb els complements del Club Tennis Roses i de l’Institut Cap Norfeu, La proposta compta amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.
 
3_PACK FITNESS
Presentarà més de 50 sessions a la setmana de condicionament físic i salut. Hi trobareu Spinning®, aiguagim, Pilates, Zumba®, esquena i salut, hipopressius, tonificació, TRX®... i també activitats de fitness a la platja! A començaments de juny tindrem la graella d’estiu a punt a la nostra web piscinaroses.cat!
 

INSCRIPCIONS

Per als cursos de natació i el Summer Camp, cal remarcar que a la nostra web ja hi ha tota la informació, i que el període d’inscripcions generals comença el dia 2 de maig. El dia 24 d’abril s’obriran per als abonats a la Piscina i participants actuals als cursos.

DESCOMPTES

També cal destacar els descomptes següents en les activitats d’estiu:

Persones abonades a la PMR:
-30% en el preu dels cursos de natació i -15% en el preu del Summer Camp.

Participants cursos 22/23 de la Piscina, germans, famílies nombroses o monoparentals:
-15% en el preu del Summer Camp.

🍪 cookies