El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Avantatges extres per a persones abonades PMR

Avantatges extres per a persones abonades PMR


De cara a l’estiu (juliol i agost), la Piscina de Roses ha preparat una sèrie d’avantatges extres per a les persones abonades:

1) CASQUET DE BANY DE REGAL
Les persones abonades que s’inscriguin a la Travessia Local de Natació de Roses s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES.
Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

2) REPTE ESTIU
Les persones abonades que participin a un mínim de 24 dies de Pack fitness entre el 3 de juliol i el 26 d’agost tindran les activitats dirigides de setembre gratuïtes.
Per gaudir del premi, caldrà informar-ho a recepció entre el 28 i el 31 d’agost (a les 16h), sigui de forma presencial o a través del correu piscina@pìscinaroses.cat
Es comprovaran el dies realitzats i si s'assoleixen els 24, tindreu el Pack fitness de setembre a 0 euros!   

3) BEACH FITNESS
Durant juliol i agost, de dilluns a divendres, tant al matí com a la tarda, l’Ajuntament de Roses programa activitats de dinamització esportiva a la platja amb activitats dirigides de fitness. Enguany aquestes sessions estaran dirigides pels monitors/es de la Piscina Municipal de Roses.
Podreu veure la programació també a la graella d’activitats a www.piscinaroses.cat
Per incentivar i premiar que les persones abonades a la PMR participin a aquestes activitats i acompanyin als monitors/es PMR us hem preparat un segon repte: qui participi a un mínim de 16 sessions a les activitats de platja s’endurà de regal un magnífic bidó inox per a fitness exclusiu!
Per gaudir del premi, caldrà reservar les sessions de platja seguint el mateix procediment que la resta d’activitats (tot i que no hi ha places limitades) i el monitor/a en acabar la sessió validarà l’assistència.
Les reserves per a les activitats de fitness a la platja no computen en la limitació de les 3 reserves en curs del Pack fitness.
L’obsequi es podrà recollir a partir del 12/9 i durant tot el setembre i/o fins a exhaurir les unitats disponibles.

4) MÉS INVITACIONS
A partir del 17 de juliol les persones abonades guanyaran 3 invitacions més.

5) ENTRADES A 5€
Durant juliol i agost, totes les persones abonades tindran a la seva disposició entrades puntuals a 5 € per als seus familiars acompanyants entre 6 i 15 anys. Els menors de 6 anys tenen l'entrada gratuïta.

6) 2x1 AQUA BRAVA
Els caps de setmana 17/18 de juny i 2/3 de setembre, les persones abonades a la Piscina de Roses podran gaudir de l’entrada al Parc Aquàtic Aqua Brava amb una promoció 2x1. Només cal descarregar el tiquet descompte del Piscina Plus a través de la nostra web i mostrar-lo, acompanyat del DNI, a les taquilles del Parc.
I recorda que durant tot l’estiu tindràs un 10% de descompte per a tu i els teus acompanyants (màxim 3).

Aprofita els avantatges extres durant l’estiu!

 

 

Galeria

🍪 cookies