El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Competició 27/11: VII Jornada d’Intersalvament

Competició 27/11: VII Jornada d’Intersalvament


El proper 27 de novembre, la Piscina Municipal de Roses acollirà  la VII Jornada d’Intersalvament en instal·lacions aquàtiques, organitzada per l’Institut Illa de Rodes, la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme, i amb la col·laboració del Departament d’Educació i l’Ajuntament de Roses.

Es tracta d'una competició anual amb diverses proves de salvament i socorrisme en que participa l’alumnat dels centres públics de Catalunya on s’imparteixen aquests ensenyaments. Cada d'any es realitza en una localitat diferent i l'amfitrió és el centre educatiu corresponent, en aquesta ocasió l'Institut Illa de Rodes. Uns 130 alumnes de 12 centres prendran part en la setena edició, que forma part del currículum formatiu de l’alumnat que opta per estudiar aquests ensenyaments.

Paral·lelament a aquesta jornada, també es durà a terme la IV edició del Campionat de Catalunya de formació professional de salvament i socorrisme "IV CatSkills".

Per aquest motiu, no hi haurà servei de bany lliure a les piscines i tampoc es podrà fer servir la zona Spa entre les 12 i les 16h del dia 27/11. Per contra, la sala de fitness, el Gym BOX i la sala Spinning estaran obertes i amb ús lliure per a totes les persones abonades.

Si us plau, preneu-ne nota!

Galeria

🍪 cookies