El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Activitats d’estiu a la Piscina de Roses!

Activitats d’estiu a la Piscina de Roses!


A partir de l’1 de juliol, i fins al 30 d’agost, la Piscina Municipal de Roses (PMR) organitzarà una sèrie d’activitats estructurades en els apartats següents:

1 CURSOS INTENSIUS DE NATACIÓ
Com cada estiu, s’ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil, primària i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.

2 SUMMER CAMP
Es tracta d’un campus d’estiu basat en cinc eixos: l’activitat esportiva i de lleure (pàdel, tennis, jocs esportius...), les activitats aquàtiques, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de P5 d’educació infantil a 1r d’ESO (curs 2023/2024). Es faran grups segons l’edat i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9 h, i recollida entre 13 i 13.30 h), amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal•lacions de la Piscina Municipal, amb els complements del Club Tennis Roses i de l’Institut Cap Norfeu, La proposta compta amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

3 PACK FITNESS
Presentarà més de 50 sessions a la setmana de condicionament físic i salut. Hi trobareu Spinning®, aiguagim, Pilates, Zumba®, esquena i salut, hipopressius, tonificació, TRX®... i també activitats de fitness a la platja! A mitjans de juny tindrem la graella d’estiu a punt a la nostra web piscinaroses.cat!

INSCRIPCIONS
Per als cursos de natació i el Summer Camp, cal remarcar que a la nostra web ja hi ha tota la informació, i que el període d’inscripcions generals comença el dia 29 d’abril. També cal remarcar que del 22 al 25 d’abril hi ha el període preferencial per als abonats a la Piscina i participants als cursos de natació 23/24 (en qualsevol dels 3 trimestres).

DESCOMPTES
També cal destacar els descomptes següents en les activitats d’estiu:

Persones abonades a la PMR:
-30% en el preu dels cursos de natació i -15% en el preu del Summer Camp.

Participants cursos 23/24 de la PMR, germans, famílies nombroses o monoparentals:
-15% en el preu del Summer Camp.

+ INFORMACIÓ: www.piscinaroses.cat

🍪 cookies