El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Magnífica jornada de natació

Magnífica jornada de natació


La jornada de natació d’ahir diumenge dia 7 d’agost va ser magnífica. Després de dues edicions sense Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, aquest any s’ha pogut celebrar la 35a edició. I la veritat és que va anar tot rodat: les condicions meteorològiques, l’estat de la mar, l’entusiasme dels participants..., i a nivell organitzatiu tot va funcionar segons el previst.

A la distància llarga de 900 metres hi van prendre part 107 persones i el guanyador absolut va ser Crosby Fitch amb un temps espectacular de 10’59’’. En categoria femenina la guanyadora va ser  Judit Tena Hens amb un molt bon temps de 12’03’’.

En acabar la prova llarga va ser l’hora de la Mini Travessia. Una trentena de participants varen recórrer els poc més de 200 metres de recorregut, demostrant que el futur de la travessia està assegurat.

Cal destacar també que els premis a la persona més jove i més gran que van completar la prova de 900 metres van ser per a Andreu Pàramo i Domingo Cusí, respectivament.

Podeu consultar tots els resultats a través d’aquest enllaç: resultats

I els podis en les diferents categories, així com un ampli recull fotogràfic, els podeu veure en aquests altres enllaços: fotos PMRfotos X. Gorro

Des de l’organització, àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses i Piscina Municipal, volem agrair l’esforç i la gran actitud mostrada per totes les persones participants, i també la col·laboració del GEN Roses i Pro Activa per vetllar per la seguretat en el transcurs de les proves. Així mateix, us recordem que diumenge que ve dia 14 d’agost tindrà lloc la 85a edició de la Travessia al Port de Roses IV Memorial David Herruzo organitzada pel GEN Roses.

🍪 cookies