El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Travessies de natació de Roses amb un nou format!

Travessies de natació de Roses amb un nou format!


Anoteu-vos la data: 11/8

El proper diumenge 11 d'agost se celebrarà la 87ª edició de les travessies de natació de Roses. I aquest any arriben plenes de novetats amb un nou format que pretén centralitzar les travessies en una sola data i convertir-la en una autèntica festa de la natació.

Distàncies per a tots els nivells

Les persones participants podran escollir entre dues distàncies: la llarga de 2.000 metres i la curta de 1.000 metres.

En els dos recorreguts hi trobarem totes les categories i cadascú podrà triar el més adequat al seu nivell i/o objectiu.

La sortida de la distància curta serà a les 9.30h i de la llarga a les 10.15h.

Un munt de premis

Per a cada categoria (masculina i femenina), tindrà trofeu la 1a persona classificada i la millor classificada local (empadronada o nascuda a Roses) en cadascuna de les distàncies.

També es premiarà la persona participant més jove i la més veterana que acabin qualsevol dels dos recorreguts.

S’atorgarà els trofeus memorial David Herruzo a la 1a persona classificada en la distància llarga que sigui sòcia del GEN Roses, i memorial Enric Badosa a la 1a persona classificada en la distància curta que sigui local (nascuda o empadronada a Roses).

Inscripcions anticipades i en línia

La participació és oberta a tothom i les inscripcions es podran fer fins el 7 d’agost a les 23.59h, a través dels webs www.genroses.cat, www.piscinaroses.cat i www.curses.cat.

El preu de la inscripció serà:

Tarifa general: 15 €/persona

Tarifa reduïda: 5 €/persona. S’aplicarà a persones empadronades o nascudes a Roses, abonades a la Piscina Municipal de Roses i/o sòcies del GEN. 

La inscripció inclou un casquet de bany commemoratiu, una beguda isotònica en acabar la jornada i la participació en un sorteig de regals.

En la inscripció caldrà indicar quina de les situacions anteriors dona accés a la tarifa reduïda. Totes les inscripcions seran revisades i les persones inscrites que siguin nascudes a Roses i no empadronades caldrà que presentin en DNI a la recollida del xip.

Recollida de dorsals

El dorsal (xip) i el casquet de bany s’entregaran el mateix dia de la competició a les oficines del GEN Roses. També caldrà marcar el número de dorsal al braç a través de la calcomania que es donarà juntament amb el xip.

Mini travessia

Per a tots els nedadors i nedadores que la distància de 1.000 metres sigui excessiva per a la seva edat o nivell, s’organitzarà la mini travessia.

La participació a la mini travessia és gratuïta i no competitiva, i requereix igualment la inscripció.

Tindrà un recorregut aproximat d’uns 250 metres, i la sortida serà just després de l’acabament de la distància llarga. Consistirà en fer uns 125 metres d’anada, voltar un boia i fer la tornada (uns 125 metres més).

Es permetrà la participació amb material auxiliar de flotació (braçals, xurro...). En aquests casos, però, els participants hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Les persones participants no caldrà que portin xip, no hi haurà ni classificació ni trofeus i totes s’enduran un obsequi de record.

La festa de la natació  

Tots els esforços, del GEN Roses, de la Piscina Municipal i de l’Ajuntament de Roses (àrea d’Esports i Joventut), centrats en una sola data per donar el màxim protagonisme a l’aigua, a la natació i als/les esportistes.

Hi haurà retransmissió en directe de la prova a través de dues pantalles gegants: una ubicada al mateix GEN i l’altra al Ziggurat. També la DJ Alegre amenitzarà la jornada, es farà un sorteig de regals...

No us ho perdeu i viviu en primera persona la festa de la natació de Roses, el proper 11 d’agost!

Per a més informació

Per a més informació o per consultar el reglament sencer podeu adreçar-vos a:

GEN Roses: www.genroses.cat  |  972 25 70 03  |  info@genroses.cat

Piscina Municipal: www.piscinaroses.cat  |  972 45 97 60  |  piscina@piscinaroses.cat

 

🍪 cookies