El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

De cara a l’estiu (juliol i agost), la Piscina de Roses ha preparat una sèrie d’avantatges extres per a les persones abonades.

Aprofita els avantatges extres durant l’estiu!

CASQUET DE BANY DE REGAL
Les persones abonades que participin a l’activitat de natació en aigües obertes SWIM CANYELLES, programada per al  dissabte 6 de juliol, s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES. Les monitores responsables de l’activitat el repartiran just abans de l’inici de la nedada.

REPTE ESTIU

Les persones abonades que participin a un mínim de 24 dies de Pack fitness entre l’1 de juliol i el 27 d’agost tindran les activitats dirigides de setembre gratuïtes.

Per gaudir del premi, caldrà informar-ho a recepció entre el 28 i el 30 d’agost (fins a les 16h), sigui de forma presencial o a través del correu piscina@piscinaroses.cat

Es comprovaran els dies realitzats i si s'assoleixen els 24, tindreu el Pack fitness de setembre gratuït!

MÉS INVITACIONS

A partir del 5 de juliol les persones abonades guanyaran 3 invitacions. I a partir del 5 d’agost 3 més. En total, 6 invitacions per a les persones abonades que passin l’estiu a la PMR. 

BEACH FITNESS

Durant juliol i agost, l’Ajuntament de Roses programa activitats de dinamització esportiva a la platja amb activitats dirigides de fitness. Com l’any passat, aquestes sessions estaran dirigides per monitores de la Piscina Municipal de Roses.

Podreu veure la programació a la graella d’activitats dirigides d’estiu a www.piscinaroses.cat

A les persones abonades a la PMR que participin a aquestes activitats els hem preparat un segon repte: qui participi a un mínim de 16 sessions s’endurà de regal un magnífic bidó inox per a fitness exclusiu! 

Per gaudir del premi, caldrà reservar les sessions de platja seguint el mateix procediment que la resta d’activitats (tot i que no hi ha places limitades) i la monitora en acabar la sessió validarà l’assistència. Les reserves per a les activitats de fitness a la platja no computen en la limitació de les 3 reserves en curs del Pack fitness.

L’obsequi es podrà recollir a partir del 12/9 i durant tot el setembre.

ENTRADES A 5€

Durant juliol i agost, totes les persones abonades tindran a la seva disposició entrades puntuals a 5 € per als seus familiars acompanyants entre 6 i 15 anys. Els menors de 6 anys tenen l'entrada gratuïta.

 

2x1 AQUA BRAVA

Els caps de setmana 15/16 de juny i 7/8 de setembre, les persones abonades a la Piscina de Roses podran gaudir de l’entrada al Parc Aquàtic Aqua Brava amb una promoció 2x1. Només cal descarregar el tiquet descompte del Piscina Plus a través de la nostra web i mostrar-lo, acompanyat del DNI, a les taquilles del Parc.

I recorda que durant tot l’estiu tindràs un 10% de descompte per a tu i els teus acompanyants (màxim 3).

PISCINA PLUS

SWIM CANYELLES 2.500M

El dissabte 6 de juliol a les 8h hi haurà una nedada dirigida per les monitores Sara Ferrer i Sara Cufí. Us han preparat la SWIM CANYELLES de 2.500 metres de recorregut.

Tots els participants tindran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES i es repartirà fruita i aigua en acabar l’activitat.

Cal inscripció prèvia. Consulteu els requisits.

TRAVESSIA DE NATACIÓ ROSES 2024, LA FESTA DE LA NATACIÓ

El diumenge 11 d’agost s’organitzarà, en una jornada única, la Travessia de Natació de Roses 2024 amb moltes novetats. Les persones abonades a la PMR tindran descompte en la inscripció, que serà de només 5 €.

 

2X1 SK KAYAK

Les persones abonades PMR tindran una magnífica promoció 2x1 per inscriure’s durant el mes de juliol en qualsevol de les sortides en caiac pels aiguamolls, des del centre SK Kayak de Sant Pere Pescador.

Cal fer la inscripció i el pagament a través de https://kayakcostabrava.com/kayak-als-aiguamolls/ i fer servir el codi promocional que podeu demanar a recepció.

La promoció 2x1 és vàlida a partir d’1 adult.

🍪 cookies