El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Continua fent esport i salut a la Piscina de Roses!

La Piscina de Roses continua oferint un servei de qualitat, adoptant totes les mesures per a una pràctica esportiva segura i saludable. Tant l’ús lliure de la instal·lació com els cursos o activitats dirigides es continuen realitzant tal i com es venia fent. 

Tenint en compte les darreres indicacions de les autoritats sanitàries es continuarà amb el sistema de reserves com a eina eficaç per garantir el control de l’aforament, la traçabilitat/registre dels usuaris, l’esglaonament d’usos o l’organització de la neteja. Aquesta cita prèvia o reserva la podeu fer des de la web de la Piscina, amb l’APP EntRena’t, al tòtem de reserves a la pròpia instal·lació i també telefònicament. 

Per altra banda, adaptarem alguns aforaments, d’acord amb els nous criteris establerts per les autoritats sanitàries. Els canvis són mínims, doncs la Piscina Municipal de Roses ja comptava amb uns aforaments molt ajustats per garantir la seguretat de tots els usuaris. En algun cas, estem estudiant oferir alguna sessió més d’activitats dirigides.

A l’apartat de reserves de piscinaroses.cat hi teniu tota la informació.

Fes esport, fes salut a la Piscina de Roses!

🍪 cookies