El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
PMR TV: nou espai a piscinaroses.cat

Des de la Piscina Municipal de Roses estrenem PMR TV, la proposta online de contingut audiovisual a www.piscinaroses.cat. Hi podreu trobar les classes virtuals, vídeos informatius sobre les nostres activitats dirigides per tal que pugueu triar la que millor s'adapti a les vostres necessitats, consells d'activitat física i salut, i un darrer apartat amb contingut general.

VirtualsPMR és un espai exclusiu per a persones abonades amb classes gravades pels nostres monitors/monitores (Strong, Zumba, TRX, Tono...), des de la nostra sala d'activitats, amb qualitat d'imatge i so... Les podreu fer quan i com vulgueu: si un dia no podeu venir a la PMR, si temporalment esteu en quota de manteniment... Només heu d’introduir les dades d’accés (usuaris i contrasenya) i podreu gaudir d’un munt de sessions. A més, periòdicament se’n van penjant de noves.

Els demés apartats són oberts i estan a l’abast de tothom, sense necessitat de registre previ.

Pel que fa a Consells PMR hi trobareu les recomanacions sobre activitat física i salut que anirà creant de forma progressiva el nostre personal d’activitats, i també seran compartides via Instagram.    

L’apartat PMR activitats està format per càpsules audiovisuals informatives, curtes i molt clarificadores sobre cada tipus de sessió, amb les característiques principals, l’objectiu i agrupades per famílies (tipus d’entrenament). És un recurs ideal perquè cadascú pugui valorar les que més li convinguin.

Finalment, a PMR en imatges hi ha contingut general sobre la instal·lació i els serveis que oferim.

🍪 cookies