El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
L’APP EntRena’t de la Piscina de Roses a l’abast de tothom!

Davant la situació excepcional que estem vivint i donada la importància de realitzar regularment una activitat física saludable, des de la Piscina de Roses volem contribuir a fer més portable i còmode el confinament a casa.

Per això, i per  la bona acollida que ha tingut entre les persones abonades al centre, s’ha decidit facilitar els serveis a través de l’APP EntRena’t a tota la gent que ho demani. D’aquesta manera, tota aquella persona interessada tindrà a la seva disposició tant les classes virtuals (més de 350 sessions de diferents modalitats) com les rutines d’entrenament per fer casa, sense material i dividides en tres dificultats (baixa, mitja o alta). Recordem que cada rutina està formada per 8 sessions (4 sessions per setmana) i tenen una durada de 35 a 45 minuts cadascuna.

Qui vulgui gaudir d’aquest servei de forma totalment gratuïta mentre duri la situació de confinament, només cal que ens enviï un correu a activitats@piscinaroses.cat amb les dades següents:

-        Nom i cognoms

-        Correu electrònic

-        Mòbil

-        Data de naixement

-        Població de residència 

A partir d’aquí, caldrà que es descarregui l’APP EntRena’t Roses i ja rebrà les claus d’accés via mail. A la xarxes socials de la Piscina de Roses hi teniu vídeos demostratius i també posem a la vostra disposició un número de WhatsApp 605 58 83 58 (de 9.30 a 13h i de 15 a 19h) per a qualsevol consulta sobre l’APP o assessorament esportiu.

Cuideu-vos, cuidem-nos, fent activitat física regular!

🍪 cookies