El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Cursos d’agost en grups reduïts i Pack Fitness

Cursos d’agost en grups reduïts

De cara al mes d’agost, la Piscina Municipal de Roses té intenció d’organitzar cursos de natació intensius en grups reduïts. Seran entre 5 i 10 alumnes per grup, en funció de l’edat i el nivell.

Es proposen grups d’infantil (P3, P4 i P5), primària (de 1r a 6è), joves i adults. A la pàgina web (www.piscinaroses.cat), hi trobareu l’oferta concreta amb els dies i horaris.

Es tracta d’una bona oportunitat per afrontar l’aprenentatge de la natació o el seu perfeccionament, ja que s’oferirà una activitat molt més individualitzada i al preu habitual.

Les persones interessades cal que feu la inscripció de forma presencial o en línia a través de la pàgina web www.piscinaroses.cat.

El període d’activitat serà del 3 al 28 d’agost.

Pack fitness

El dia 3 es posa en marxa la programació d’activitats dirigides (Pack fitness) per al mes d’agost, que s’allargarà fins al 28 del mateix mes. Cal dir que presenta algun lleuger retoc amb relació a l’oferta de juliol i que podeu consultar la graella a través de la web www.piscinaroses.cat o de l’APP EntRena’t Roses.

També volem comentar que, durant la setmana del 31 d’agost al 6 de setembre, només s’oferiran classes virtuals d’Spinning® i que, a partir del dia 7, tornarem amb la programació d’estiu fins a finals de setembre.   

🍪 cookies