El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Noves sessions d’entrenament aquàtic

Noves sessions d’entrenament aquàtic


Les persones abonades i usuàries de la PMR tenen a la seva disposició noves sessions d’entrenament aquàtic, amb una presentació més visual i nou contingut.

Les noves sessions responen a tres tipologies d’entrenament en base al seu objectiu:

-Fes salut: per a qui vulgui cuidar la seva salut aprofitant els beneficis del medi aquàtic.

-Tonifica: per a qui vulgui tonificar la musculatura del seu cos mitjançant sessions en el medi aquàtic.

-Crema greixos: per a qui vulgui guanyar resistència i/o perdre pes mitjançant sessions en el medi aquàtic.

De cadascun dels 3 objectius hi ha 3 nivells de dificultat: baix, mig i alt. El nivell baix presenta uns volums entre 650-800 metres/sessió i el nivell alt entre 1.300-1.700 metres/sessió.

I de cada objectiu i nivell trobem 3 sessions diferents per tal que els nedadors i nedadores puguin diversificar la seva pràctica.

Aquestes sessions poden realitzar-se de forma aïllada, agafant directament la fitxa que correspongui per a cada cas, o bé poden formar part d’un pla d’entrenament més global que combini fitness, natació i/o activitats dirigides, i que elabora de forma personalitzada el nostre servei d’assessorament esportiu (SAE).

Les persones que vulguin aquest pla, poden demanar hora pel SAE (servei gratuït) i obtindran la rutina a través de la nova APP Piscina Roses. Aquests nous plans d’entrenament poden combinar les activitats en funció dels gustos i motivacions de cadascú. Així, els amants de la natació poden combinar sessions aquàtiques i terrestres per aconseguir el seu objectiu.

Per a qualsevol dubte o aclariment puntual sobre aquestes sessions d’entrenament aquàtic, teniu a la vostra disposició el servei de salvament i socorrisme que us ho podrà explicar.

🍪 cookies