El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Nou trimestre a la Piscina de Roses!

La Piscina de Roses té preparat el programa d’activitats per al 2n trimestre del curs escolar 2020-2021, format pels cursos de natació, el Pack fitness i les activitats per a col·lectius.

 

Cursos de natació

Per a totes les edats, els nivells i les necessitats. Des dels programes de nadons fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació:

1) aprendre a nedar

2) domini del medi aquàtic

3) natació esportiva i natació sincronitzada

4) natació federada (a través del club)

A més, continuem oferint el programa de salut de terapèutica d’esquena.

En aquests moments les inscripcions estan obertes per als cursos que començaran el proper 8 de gener.

 

Aforament del 30% o del 50%

Actualment, l’aforament permès és del 30% quan a l’inici de curs escolar era del 50%. Aquest fet condiciona l’organització dels cursos de natació de dimarts i dijous, de les 16.50h i de les 18.05h, que han de passar de dues a una sessió a la setmana. El mateix dia 8 de gener totes les persones inscrites en aquests cursos rebran un missatge SMS que indicarà com serà el començament de l’activitat, si amb una o dues sessions a la setmana. La resta de cursos, si no hi ha cap més canvi, seguiran tal i com estaven previstos.  

 

Pack fitness

Presenta una oferta àmplia i diversificada:

-66 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic

-18 tipus d’activitats diferents

-per a tots els gustos: cardiovasculars, musculars, en el medi aquàtic, preventives...

-diverses franges horàries

Hi trobareu TRX®, Spinning®, Zumba®, aiguagim, aqua circuit, aerostep, tonificació, Pilates, estiraments, Power disc, Body mind...

 

Noves activitats, Spinning® outdoor i més fitness aquàtic

El Pack fitness del 2n trimestre presentarà les novetats següents:

-Esquena i salut

-Fisio Pilates

-Cardiotono

- Aqua circuit

Ja podeu veure la programació d’horaris a la pàgina web piscinaroses.cat, on també hi trobareu la descripció de cadascuna d’aquestes activitats, la seva intensitat, edats...

 

També volem destacar que les sessions d’Spinning®, Spin Tono i Spin HIIT dels migdies, tardes i vespres es faran a l’exterior sense mascareta, sempre que la climatologia ho permeti. Tingueu-ho en compte a l’hora de portar la roba adequada per a la pràctica a l’aire lliure. En cas de mal temps, aquestes activitats es traslladaran a l’interior i es realitzaran amb mascareta. Aquesta programació de sessions Spinning® outdoor ha comportat que algunes classes passin de les 20:15h a les 18:00h per tal de poder tenir una millor temperatura. Les sessions del matí (7:30h i 9:15h) es faran a l’interior amb mascareta. Recomanem l’ús de mascareta quirúrgica o específica per a l’activitat esportiva.

Finalment, la bona acceptació que està tenint el fitness a la piscina ha portat a la programació d’una nova activitat, l’Aqua circuit, que complementa l’Aigua gim. També es fa a la piscina poc profunda i suposa un punt més d’intensitat, amb un treball físic per estacions.   

 

Activitats escolars i grups

Per al 2n trimestre es compta amb la presència de 23 col·lectius, que suposen una participació aproximada de 450 persones.

 

Calendari

Cal remarcar que l’inici del trimestre està previst per al 8 de gener i s’allargarà fins al 27 de març. Entre el 12 i el 15 de febrer (festius locals per les dates de Carnaval) la instal·lació restarà tancada al públic i no hi haurà activitat.

 

Més informació

Per a més detalls podeu consultar la nostra pàgina web www.piscinaroses.cat. Així mateix qualsevol canvi que es pugui produir el comunicarem també a través de la web, que està permanentment actualitzada, i/o mitjançant les xarxes socials, correu electrònic... 

 

 

🍪 cookies